Sommartider hej hej!

Hej alla bloggläsare! Hoppas jag har några kvar nu efter den här bloggtorkan…Jag tycker det är svårt att skriva inlägg när jag inte har så mycket att berätta. Men en liten uppdatering kommer här: i helgen drog vi upp till Lommarp och Mannes föräldrar. Badade bastu och simmade i poolen och hade det gött på fredagen. Efter att ha sovit som gud (i Lommarp sover man alltid som en gud, det måste vara något med sängarna och tystnaden och den avslappnade känslan som infinner sig när man kommer dit) steg jag upp tidigt och tog tåget till Linköping för att fira att min fina vän Sophia ska gifta sig! Möhippan innehöll alla braiga ingredienser; spa, god mat, presenter, några uppdrag till bruden, vin och lyckotårar. Var tyvärr tvungen att ta tåget hem igen på kvällen, men är så glad att jag var med under dagen i alla fall!

Vad mera då? Manne har jobbat så där gräsligt mycket nu igen så honom har jag knappt sett röken av. Jag har jobbat lite själv också och förhoppningsvis dragit in lite kosing. Annars händer det inte mycket, jag börjar så smått förbereda mig på hemfärd, midsommar och sommarjobb. Känns både fantastiskt kul och lite jobbigt på samma gång. Sommarmalmö är det bästa Malmöet, och det blir jobbigt att lämna. Å andra sidan är sommaråland det bästa Ålandet! Så då blir det ändå bra!

Hej nu. Lovar att återkomma snart med bilder och kul.

Förresten, ni har inte missat att gilla Mrkt på facebook va? Man kan vinna ett ipadfodral om man gör det innan klockan tio ikväll. Och det vill man ju inte missa.

One comment

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>