Sommarlovet

Idag är det den första juni, det blåser en isig vind och himlen öppnar sig med ojämna mellanrum. Men vad gör det väl. Nu har jag sommarlov! Blev idag godkänd på min sista uppgift och det känns fantastiskt skönt, speciellt eftersom jag bävade så inför opponeringen. Hej då tråkig kurslitteratur, hej glassiga magasin och trevliga böcker! Förutom några inbokade jobbdagar på Ikea är jag ledig rätt länge nu och ska njuta av sommarlovet och förbereda mig inför sommarens stora utmaning…Men första ska jag baka en paj! Hej!

One comment

  1. asmw

    Grattis till att du blev godkänd! Skönt! Ja, njut nu av sommarlovet så länge det varar!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>