Nytt liv och nya saker

Jag har mina sista dagar i Malmö nu på ett tag. På söndag bär det av mot Åland. Det ska bli så, så kul att börja jobba igen! Däremot blir det ledsamt att lämna min stad och mina människor, men jag kommer ju snart tillbaka. Det känns överlag mycket lättare att lämna den här gången, kanske jag börjar bli van…

Annat som händer: jag söker jobb och hoppas innerligt att en trevlig sydsvensk tidning vill ha mig i sommar (eller helst lite tidigare). Jag har hoppet uppe och siktar i sinnet in mig på en skånsk sommar. Och i söndags inträffade något alldeles ljuvligt! En liten flicka kom till världen och mitt tjejgäng fick sin första mamma. Hurra och grattis och fanfarer! I maj väntar vi ytterligare tillskott i gänget, hurra igen!

Jag har också börjat hitta tillbaka till fotograferandet, det känns kul och givande igen efter min ganska långa torkperiod. Därför bestämmer jag att vi kollar på bilder nu! Som vanligt är det min lägenhet som får agera objekt.

Jag fick världens, säger världens, finaste burk i födelsedagspresent av Lise-Lott och Marcus. Matchar vår tekanna från Muuto perfekt! Tack igen!

Den här fantastiska lådan är en annan födelsedagspresent, från Charlotta och Calle. Lovar att ta hand om den efter bästa förmåga. Tusen tack!

På mitt nattduksbord finns ytterligare en present…

…nämligen Is av Ulla-Lena Lundberg. Jag har nästan läst ut den men nu börjar där hända obehagliga saker och jag drar mig för att läsa slutet för jag tror att det kommer bli så hemskt. Måste skärpa mig!

Dessutom har jag äntligen ramat in vår lilla My-tavla. Nu står den med våra övriga tavlor som väntar på upphängning och samlar damm. Det är baby steps som gäller hos oss.

Detta om detta. Ha en fin torsdag!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>