Dumplingfabriken

Häromdagen blev jag så där ofantligt sugen på dumplings. Det resulterade i att vi använde vår ångkokare (heter det så?) i bambu för första gången och lagade egna små degknyten. Resultatet blev inte riktigt så fantastiskt som i Kina, men helt klart godkänt!

Vi fyllde våra dumplings med köttfärs, champinjoner och vitkål.

De var ganska knepiga att få till. Antingen blev degen för tjock eller så gick det hål på den.

Men ganska fina blev de ändå!

Nom nom!

Såsen är det som egentligen gör hela rätten tycker jag. En massa soja och risvinäger hade vi bland annat i vår.

I kväll har syjuntan återförenats! Och jag blev så glad för det att jag glömde bort att ta bilder. Nästa gång!

One comment

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>