Tiden går snabbt när man har roligt

Hej bloggen,

nu var det länge sedan vi sågs. Det är inte du, det är jag. Men nu är jag tillbaka och vi ska leva lyckliga i alla våra dagar. Här är en sammanfattning av vad som har hänt sedan sist (som jag noterar var den 10 november då en av mina bästa människor fyllde år):

– jag flyttade till Stockholm den 11 november. Grät på perrongen i Malmö, tog tåget till Stockholm och flyttade in hos Ulrika som tog hand om mig och lagade lunchlådor till mig och lånade ut sina kläder till mig.

– började min praktik på Expressen: var totalt bortkommen första dagen på redigeringen, lärde mig sedan och fick göra tv-spelssidorna bland annat. Jobbade sedan lite natt och slutade klockan tre på natten vilket rubbade humör och dygnsrytm, bodde hos pappa litegrann och sedan fick jag skriva, först på pappret och sedan på webben. Träffade många trevliga kollegor, skrev roliga texter, åt hamburgare från gatuköket med min bror och sedan vips! så hade tio veckor gått och praktiken var slut.

– däremellan var det jul. Jag firade på Åland med Manne och familjen och det var rysligt gemytligt. Gick hundpromenader i snöyran, skottade snö, träffade vänner och släktingar och delade ut julklappar till klockan två på natten.

– nyår firade vi i Stockholm hos vänner och sedan hade Manne tagit ledigt och vi fick vara lediga en hel vecka tillsammans i hufvudstaden. Trevligt i överkant!

– nu är jag i Malmö. Bästa stället som alla vet. Träffar vänner, smider bröllopsplaner, söker jobb och hemmapysslar. I går lagade vi dumplings, bara en sån sak. En och en halv vecka är jag här och sedan åker jag till Åland! Tiden går så där rasande snabbt igen att man blir helt matt.

Nu kollar vi in några bilder från jul och nyår tycker jag:

Julaftonsfrukost.

Jag och Adrian vid julmiddagen.

Mamma hade egenhändigt lagat makarons till efterrätt!

Efter jul kom nyår:

Vi åt nyårsmiddag runt det här fina bordet.

Nils var med också, såklart!

Och Manne, som hade klätt upp sig kvällen till ära.

Så, nu koncentrerar vi oss på nutid och framtid här i bloggen istället!

 

6 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>