Hejdå Malmö, vi ses snart igen

En ny tid väntar. En resa startar. Jag är ju kanske den mest blödiga människa som finns och nu när jag vet att jag ska vara borta hemifrån i flera veckor så går jag omkring och smågråter och grämer mig lite hela tiden. Imorgon bär det av mot Stockholm och en jättespännande praktik. Det kommer helt säkert bli roligt och nervöst och intressant och lärorikt. Men just nu kan jag bara tänka på hur mycket jag kommer att sakna Malmö, lägenheten, min matbutik, min säng, mina bästa vänner och min Manne. Fast jag vet att allt finns kvar precis som jag lämnar det, att jag snart är tillbaka. Men det är svårt att skiljas, speciellt när man är en lipsill som jag. Imorgon på tågstationen lär jag skämma ut både mig och Manne med alla hej då-tårar. Nåväl, det brukar gå över och i Stockholm har jag ju en pappa och en bror och flera bästa vänner så det blir nog bra. Vi hörs från hufvudstaden!

Den här typen kommer jag att sakna mest! Smågalen och alldeles, alldeles underbar är han.

3 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>