Sommarminnen från ett bortglömt minneskort

Ungefär klockan tolv imorgon stiger jag förhoppningsvis ur min lilla examensarbetsbubbla. Då är det deadline, ingen återvändo. Den kommande skärselden i form av opponering blir en vecka senare, så lite tid att pusta ut blir det där emellan. Jag hittade några bilder på ett gammalt minneskort, de måste vara minst två år gamla. Fick sommarfeelis hur som helst!

Vimplat och fint på grannens balkong var det. Anders, vår granne, är grym på att odla grejer. Hans balkong är alltid, säger alltid, finare än vår. Fan.

Det här minns jag mycket väl. Manne hade köpt en pizzasten. Vi satte den på grillen och så sprack stenen efter första användningen. Vi har inte använt den sedan dess. Osäker på om det ens går att använda den.

Den här godbiten kom på Malmöbesök!

Lite kameranyfiken trots allt.

Hittade också bilder på den här fantastiska jordgubbstårtan signerad Mannes mamma Ann. Mu-hu-hums.

Här är den igen. Mu-hu-hums, som sagt.

4 comments

 1. Malin J

  Härligt med många uppdateringar nu minna!!

  Vi får ringas något nu i veckan för att se till att du får ett par nycklar till min lgh så att du emellanåt kan smyga till dig lite privattid under dina Sthlmsmånader! Jag kommer att försöka komma dit någon helg, men det löser vi ju då! Jag hör av mig i nästa vecka!

  Ps Ska till Amsterdam och vi kommer att äta på Moethers nästa helg. Oh -memories =)

  • Minna

   Tack Malin! Åh tänk att jag får egna nycklar :) Hurra för dig! Jag börjar med att bo hos Ulrika och så kan vi ju bestämma när det passar att jag bor hos dig. Vi rings! Och åh! Amsterdam! Men ni kan ju skippa det där stället vi gick till efter Moethers, det var ju ett bottennapp :)

 2. Johanna

  Sötnöten! Jag tror pizzastenen sprack för att den långsamt behöver värmas upp. När man använder ugn måste man iaf sätta in den i en kall ugn..inte varm. Lite sent med den infon kanske men nu vet ni :) Min gamla sprack också trots att jag använde den ”rätt” men jag fortsatte använda den ändå.. Kramis

  • Minna

   Ahaa…Ja, vi satte säkert glatt dit den på en glödhet grill utan att tänka på sådant. Inte så smart. Den står här hemma fortfarande, orörd sedan den dagen. Kanske ska ge den en chans till, trots sprickan :)

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>