En oväntat bra film (höhö)

Jo, jag tänkte att jag skulle tipsa om en film! För några veckor sedan såg vi En oväntad vänskap, Intouchable heter den väl på originalspråk, och det kan vara den bästa film jag har sett i hela mitt liv. Den är fin och härlig och sorglig på samma gång och jag gick ut från biosalongen med ett sådant där fånigt lyckopirr i magen. Hade lätt kunnat gå in igen, köpa en ny biljett och bänkat mig framför den en gång till. Jaja, nog om det nu. Se den!

Annat som är nytt och förtjänar en blogguppdatering: inget. Köttar slutreportaget nu, måste kapa drygt 7000 tecken och det är inte så lätt, ska ni veta. Det blir mycket kill your darlings den närmsta tiden…

Hej nu!

3 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>