Ja, se det snöar (eller inte)

Så. Jag har förstått att det har snöat, alternativt fortfarande snöar, på vissa håll. Facebook formligen svämmade över med snöuppdateringar igår. Och tydligen ligger det kvar idag och i Stockholm har det redan inträffat 28 olyckor enligt Expressen. Så jag ville mest bara meddela att sådant här väder har vi i Malmö idag:

Hehe. Strålande sol (om än ganska kallt. Men ingen snö i sikte, det är huvudsaken).

Igår kväll var det lite mer dramatiskt dock.

Igår ägnade jag en stor del av dagen åt min nya hobby: att fotografera hungriga småfåglar som äter av våra fågelmatsbollar som om det inte fanns en morgondag.

Vi har rätt många talgoxar som hänger här.

Ibland är de flera samtidigt.

Men det brukar oftast sluta i bråk så då flyger de bort och lugnar ner sig en stund.

Blåmesar har vi också!

Sen påminde Manne mig om att vi (jaja, han då) har ett superstort objektiv till kameran, typ à la paparazzi. Och då blev det ju genast roligare att fotografera de små liven, när de kom närmare.

Dagens tips: om ni sitter uttråkade framför er dator och jobbar eller slösurfar eller vad ni nu gör, häng ut lite fågelmat utanför fönstret och vips har du något trevligt att titta på! //Minna, 93 år gammal

2 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>